Inför kennelträffen

Hej liten sammanställning inför kennelträffen!

Alla dessa dyker upp någon gång under nästa helg. Har jag glömt någon så kan det vara bra att påpeka det. Är det så att det är fler förare på samma hund ber jag om ursäkt över att jag bara skrivit upp en av er. Lättast så.

Några av de blivande ägarna till nya kullen kommer också och ni är extra välkomna. Vi ser så fram emot att få med er i vår växande kennelfamilj.

Berettakullen
Peter Zack
Anna Leo
Lisa Babben
Alicia Dora
Elin Bebben

Gorgeouskullen

Lisa Kiwi
Linda Abbe
Josse Måna
Mona Maggan
Jenny Nelly
Anne Love

Beautifulkullen

Josse Asti
Emelie Lovis
Johanna Senna
Marie Mango
Ebba Ankii
Katarina Ella
Katarina Aslan
Elin Shira

Sen har vi äran att välkomna ytterligare deltagare måndag-tisdag som kommer gå för Oliver. Ni vet vilka ni är.

På lördag startar vi kl. 11.00 med WalkUp för de två äldsta kullarna och man väljer själv om man vill vara med men vi anpassar. Resterande förare går också med utan hund. Jag bjuder på lättare lunch 🌭 och sen är de lite roliga övningar för valparna. Grillmiddag på kvällen. Det ni vill dricka tar var och en med själva.

Går fint att ställa upp husvagnar, husbilar och tält. Vill man sova i huset behöver man ta med madrass och sängkläder, vi har tyvärr inte så det räcker till alla. Men yta ordnar vi för de tvåbeningar som vill ha.

Övriga dagar kan man köpa till lunch och middag (vilket även gäller övriga hundförarplatser) många har redan förbeställt detta. Är det någon mer som önskar det så skicka ett pm till mig. Frukosten serveras i huset, den bjuder jag på.

Som ni vet kommer jag ha små 3 veckors valpar, de kommer bo kvar i sovrummet hos mig så önskar respekt för dessa och mamma Dora.

Inga lösa hundar utanför träningen och plocka upp efter din hund och kasta på anvisad plats. ( respektera även våra katter som inte vill bli jagade)

Oliverträningen startar 9.00 alla dagar så kom i god tid. Ett pass på fm och ett nytt pass på em. Man går alltså en halvdag och är åhörare andra halvan av dagen. Ta gärna med en stol att sitta på och anteckningsblock och penna 📝 för Oliver brukar säga en hel del bra saker att komma ihåg.

Kläder efter väder ☀️ ☔️
Ett glatt humör 😃 god dricka 🥤 🍷 och den bästa sångrösten 🎶 🎵 🎤 så kommer vi få många härliga minnen att tala om till nästa års träff som jag redan nu kan meddela blir den 9-10/8-25 🤩🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait