Det kändes tryggt att du tog hand om Hagar den veckan vi var bortresta, hon var så fin och glad och tillfreds när vi fick hem henne igen; det var ju precis som du sa, att det bara gjorde henne gott att vara hos dig ett tag. Man märkte att hon hade lärt sig och varit med om en massa saker. I dag när vi var ute tänkte jag att jag ville skriva till dig och säga att vi har väldigt stor nytta av saker som du sa och demonstrerade på valpkursen; det känner jag varje dag i mitt umgänge med Hagar. Det har varit ovärderligt; inte bara dina konkreta metoder, utan kanske egentligen framför allt ditt förhållningssätt till hundarna. Så ett stort tack för det!

Vi har det fint tillsammans, tränar sådant som du lärde oss, men framför allt jobbar vi på vår relation, på att skapa en bra kontakt och ha roligt ihop. Nu är hon snart åtta månader, och hon tar ut svängarna en del. Fast lagom mycket, tycker jag. Hon är glad och entusiastisk och orädd, men utan att för den sakens skull bli okontaktbar eller helvild. Emellanåt gör hon förstås inte som man tänkt sig, men även här har vi nytta av dina råd, en modern och sympatisk syn på hur man ska bete sig mot hunden, en mjuk och positiv stil (inga machodumheter, som så många verkar hålla på med).

Hälsningar en mycket nöjd kund Niclas

Vår underbara lilla hund, Agappi är underbar till stor del för att vi hade turen och glädjen att träffa Elin! Nu i efterhand, när Agappi har blivit ett år gammal och vi har sett andra hundar och kan jämföra, förstår vi ännu mer hur mycket Elin med sitt lugn, kunnande, och sitt kärleksfulla men bestämda handlag betydde!

Elin lärde oss hur vi skulle bete oss för att få en harmonisk, välanpassad och lydig hund. De lektioner vi fick av Elin när Agappi var valp lade grunden för hennes utveckling till den trygga och lydiga hund hon är idag. Vi har fått kontinuerligt stöd av Elin med lektioner, hundträning och råd, vi kan alltid ringa! Jag kan varmt rekommendera Elin som hundtränare!

Kristina Ekman

Tänkt efter hur Jako betedde sig när vi började Vardagslydnad I och kom fram till att det är en väldigt stor skillnad! Väldigt tacksam för det. Jag är absolut nöjd med kursen. Tog bara några gånger innan jag förstod Elins sätt att lära ut (de flesta skiljer sig ju naturligt åt) och varför jag ska göra på vissa sätt. Det tar ett tag att få in att det är jag som måste ändra sätt eller så, om Jako inte fattar vad jag vill. Men nu går det ju framåt, små steg, men ändå!

Mika och Jako

 

Jag har fått massor med hjälp av Elin från första början. Jag fick hem en valp som var väldigt aktiv och tuggade på hela hemmet. Kände direkt att det här klarar jag inte själv. Detta var bara början på alla problem som jag skulle stöta på.

Men som tur var så kunde jag alltid ringa till Elin och fråga om råd. Jag har gått Valpkursen, Vardagslydnad I och Förberedande tävlingslydnad för Elin och har varit mycket nöjd med dessa kurser. Nu har jag en hund som är lugn och harmonisk, som jag kan ha lös i alla lägen och därmed kan ha mycket roligt ihop med.

Pernilla och Diva

 

Gästbok